Prima pagina Despre mine Ganduri pentru weekend Invitatii mei Contributii editoriale Contact

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Posted on: August 13th, 2015 by RaduC No Comments

Este permisa preluarea comentariilor de pe acest blog cu citarea sursei de unde a fost preluata informatia si a autorului, precum si cu oferirea linkului.

Disclaimer
Acest material are un caracter pur informativ si nu reprezintă o recomandare pentru produse si investitii in instrumente financiare sau o oferta pentru a contracta produsele sau servicii de investitii financiare la care acest material se refera. Orice referinta la o cotatie sau pret de oferta din prezentul material in legatura cu un produs/serviciu are caracter pur indicativ.

Investitiile în instrumente financiare sunt supuse unor riscuri cum ar fi, riscul general de piata, riscuri legate exclusiv de emitent precum pozitia sa financiara sau rezultatele din operatiuni, riscul legat de fluctuaţia preţurilor pieţei ce poate genera situatii precum devierea pretului unor instrumente structurate comparativ cu activul suport, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb.

Performanta anterioară a instrumentelor financiare nu reprezintă o garantie in ceea ce priveste performanta lor viitoare. Nicio asigurare nu poate fi data referitor la randamentul favorabil al portofoliului de instrumente financiare sau al unui emitent descris in prezentul raport. Există posibilitatea ca, datorită unor factori diversi, proiecţiile să nu fie atinse. Cauzele pot fi: volatilitatea nelimitată a pietei, volatilitatea sectorului, actiuni ale corporatiilor, imposibilitatea accesului la informatii complete sau corecte.

Vreau sa primesc notificari despre noile postari la :