Prima pagina Despre mine Ganduri pentru weekend Invitatii mei Contributii editoriale Contact

Prietenul meu nu mai vine in Romania

Publicat la data de: 16-08-2018

Posted on: August 16th, 2018 by RaduC No Comments

Prietenul meu din Australia pe care l-am cunoscut la INSEAD era nerabdator sa faca prima lui vizita in Romania. Urma sa ii aranjez o serie de intalniri cu firme de avocatura si contabilitate locale pentru a evalua posibilitatea unei colaborari. In plus, in weekend, urma sa viziteze obiective turistice din Bucuresti.

Romania era privita de el ca o tara a oportunitatilor in care e musai sa fii prezent acum, inainte ca piata sa devina matura si concurenta acerba.  De aceea era tara cu care deschidea o vizita de afaceri in Europa in urma careia isi propunea sa extinda serviciile unei retele profesionale pe care o administreaza. (Detaliile nu mai sunt importante) O retea care deja este prezenta in SUA, Noua Zeelanda, Marea Britanie, Filipine, Australia si Singapore.

Urmatoarele pe lista ar fi trebuit sa fie Romania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Germania. Dar, Romania tocmai a fost scoasa din rand si va trebui sa mai astepte. Poate cu alta ocazie… Pentru a cata oara? Prietenul meu s-a speriat de imaginile transmise de televiziuni ilustrand violentele din Piata Victorie si a hotarat ca nu e momentul.

Nu pot decat sa ma intreb: Cati alti antreprenori mici, mari sau foarte mari din strainatate au luat o decizie similara in ultimele zile?

Cititorii acestui material sunt rugati sa consulte disclaimer-ul
prezent in Termeni si conditii de utilizare a continutului

Daca doriti sa lasati un comentariu cu privire la acest articol o puteti face aici

Vreau sa primesc notificari despre noile postari la :